Marek Hilšer jako český Emmanuel Macron

2
2109
Marek Hilšer prezident

Marek Hilšer je jediným prezidentským kandidátem, jehož věk začíná číslovkou čtyři. Mladí kandidáti se v posledních letech prosadili v mnoho vyspělých zemích jako je Rakousko, Francii nebo Kanada. Marek Hilšer nenabízí zkušenosti politika, ale nabízí zkušenosti aktivního občana. Životopis Marka Hilšera je jistě zajímavý a nemá černá místa na rozdíl od jeho konkurentům.

Marek Hilšer vystudoval mezinárodní vztahy i medicínu. V letech 2011 a 2012 se účastnil lékařské mise s organizací ADRA. Marek Hilšer byl od mládí občansky aktivní a nebál se postavit za své názory. Je Česká republika připravena na mladého a nezávislého prezidenta, jenž nebude trpět na stará politická přátelství a kontakty?

Jak Marek Hilšer obstojí v konkurenci zkušených politiků a dobře zabezpečených kandidátů

Prezidentské volby 2018 nám nabízejí devět kandidátů nebo spíše 8+1 kandidátů. Hlavní otázkou je, jestli zůstane prezidentem Miloš Zeman nebo ho nahradí někdo nový. Pokud by ho měl někdo nahradit, tak musí zásadně kontrastovat oproti Miloši Zemanovi.

Mladý, energický kandidát typu Marka Hilšera by mohl být tím receptem na Miloše Zemana. Miloš Zeman se příliš zakuklil na hradě ve své sociální bublině a podléhá tlakům z různých míst.

Preference Marka Hilšera

Preference jsou fenoménem, jemuž se nedá slepě věřit. Jakou má šanci Marek Hilšer postoupit do druhého kola?

Většina konvenčních preferenčních výzkumů ho prozatím řadí na 3-5 místo po bok Mirka Topolánka a Pavla Fischera. Například Kantar na páté místo nebo CVVM na místo čtvrté. Marek Hilšer má vysoký volební potenciál, protože nabízí nezávislost a neotřelost.

Preference Marka Hilšera
(Kantar)

Hvězda Marka Hilšera může vystoupat, podobně jako se to podařilo Emmanuelu Macronovi ve Francii. Na začátku mu také nikdo moc nevěřil, jelikož nebyl ukotven v žádné hlavní straně, byl mladý a soupeři o něm říkali, že nemá zkušenosti. Nakonec dokázal opanovat celé volby a stal se prezidentem Francie.

Marek Hilšer má před sebou ještě dlouhou cestu, ale zatím jde správným směre. Přízeň i preference lidí stále stoupají, a pokud se mu povede horká část předvolební kampaně, tak může postoupit do druhého kola.

Ve hře Prezident 21 se Marek Hilšer propracoval již na druhé místo za Jiřího Drahoše a i jeho náskok stahuje. Marek Hilšer je také přesvědčivý při prezidentských debatách. V předvánoční debatě se dostal na druhé místo a těsně mu uniklo místo první, kde získal nejvíce hlasů Pavel Fischer.

Marek Hilšer má obrovský volební potenciál, který nyní potřebuje proměnit v hlasy voličů.

Marek Hilšer na druhém místě
(Výsledky ve hře Prezident 21)
Předchozí článekJak se lidé zajímají o jednotlivé kandidáty na prezidenta?
Další článekNejdražší prezidentská předvolební kampaň Mirka Topolánka

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here