Účast současného prezidenta Miloše Zemana v prezidentských debatách

1
1833
Účast současného prezidenta Miloše Zemana v prezidentských debatách

Současný prezident Miloš Zeman se doposud nezúčastnil jediné prezidentské debaty před volbami 2018. Prezident republiky tvrdí, že nevede předvolební kampaň a tak nevidí důvod se předvolebních debat účastnit.

Miloš Zeman má ze všech kandidátů na prezidenta nejvýhodnější pozici vyplývající z jeho současného mandátu prezidenta. Může využívat pravomoci a prezentaci, jenž nabízí prezidentský úřad. Dále po celé zemi jsou desítky billboardů „Zeman znovu“ a také webové stránky Zeman znovu.

Protikandidáti se proti pokrytectví Miloše Zemana snaží bojovat

Včerejší prezidentské debaty v Blesku se Miloš Zeman opět nezúčastnil. Ostatní kandidáti se snaží neustále vyzývat současného prezidenta, zatím však bez výsledku.

Marek Hilšer se snaží vyzvat ostatní kandidáty na prezidenta, aby také vytvářeli tlak na Miloše Zemana. Marek Hilšer například navrhuje do každé prezidentské diskuze dát židli s jmenovkou Miloše Zemana. Takováto praktika by při celé diskuzi mohla připomínat opovrhování Zemana ostatními kandidáty a vlastně celou volbou prezidenta 2018.

Pavel Fischer hovoří o neférovosti vyjádření současného prezidenta, který říká, že předvolební kampaň nevede. Pavel Fischer dále vyzývá prezidenta, aby přišel změřit síly s ostatními kandidáty a složil účty za své pětileté působení na Pražském hradě.

Účast Miloše Zemana v prezidentských debatách nenechává nikoho klidným

Jako neférové jednání berou neúčast Miloše Zemana téměř všichni kandidáti na prezidenta. Michal Horáček i Jiří Drahoš také v minulosti současnou hlavu státu vyzývali k účasti v prezidentských debatách. Marně..

Prezident republiky má jasný marketingový plán, jak dosáhnout vítězství. I přes mnoho chyb v kampani se stále odlišuje a pro třetinu populace České republiky je živoucí modlou. Výzva pro ostatní kandidáty je jasná. Spojit zbylé dvě třetiny voličů a porvat se se Zemanem v druhém kole prezidentských voleb 2018. Volební preference zatím nahrávají Miloši Zemanovi, ale to platí hlavně pro první kolo lednovým voleb.

Na závěr výzva prezidentského kandidáta Mirka Topolánka směrem k Miloši Zemanovi.

Zeman neúčast v debatách

Předchozí článekDebata prezidentských kandidátů v Blesk.cz
Další článekPavel Fišer kandidát na prezidenta 2018

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here