Jak řekl Mirek Topolánek při prezidentské debatě v Plzni „hovno“

0
4802

Prezidentské debaty 28.listopadu 2017 v Plzni se účastnili všichni prezidentští kandidáti mimo Miloše Zemana. O tom jak jednotlivý kandidáti zaujali publikum, mohli přítomní lidé hlasovat. Na šestém místě skončil Mirek Topolánek, který se snažil zaujmout potencionální voliče například následujícím výrokem o Ukrajině.

Jestli byla daná situace nahraná nebo byl expremiér opravdu tak unavený, že mu ono „hovno“ z úst nekontrolovatelně vyklouzlo, můžeme jen diskutovat. Topolánek se však již v minulosti prezentoval neurvalým chováním a vulgaritami. Jistý typ voličů toto chování jistě přitahuje, jenže tyto voliče má na své straně už stávající prezident Miloš Zeman.

Jisté však je, že Mirek Topolánek svým výrokem debatu oživil a jeho výrok se stal jedním z momentů, na který se po debatě nezapomene. Možná se Mirek Topolánek řídí oním „i negativní reklama je reklama“ nebo to prostě vnímá jako normální. Uvidíme zda se bude takovými obraty prezidentský kandidát a expremiér prezentovat také v největší superdebatě v České televizi, jenž se bude konat den před prvním kolem voleb ve čtvrtek 11. ledna 2018.

Videa Mirka Topolánka

Mirek Topolánek se v minulosti prezentoval vulgárním i agresivním chováním. Některé jeho výstupy byly zaznamenány na video. Někteří voliči ho možná ocení za temperament, ale u většiny to bude mít Mirek Topolánek ve volbách velmi těžké. Přeci jen jak on sám říká“Vím, jsem popsaný list z obou stran“. Pokud budou chtít jeho protikandidáti na Topolánka něco „vyhrabat“, tak stačí kouknout na Youtube.

Mirek Topolánek nejde pro ostré slovo daleko a je bezesporu silnou personou, avšak občas se nebojí ani pohrozit pěstí. Především situace s novináři a svými odpůrci kandidát na prezidenta a expremiér nesnáší dobře. Uvidíme jaké bude mít preference.

Novinářů má Mirek Topolánek za své působení v politice již dost – hlavně když mají všetečné otázky a chtějí znát pravdu.

Mirek Topolánek chce být prezidentem všech podobně jako Miloš Zeman a ostatní kandidáti na prezidenta.

Předchozí článekPrezidentské volby ve světě
Další článekVítěz prvního kola prezidentských voleb 2018

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here