TOP 4: Nejlepší předvolební spoty

0
1513
výsledky parlamentních voleb Babiš

Do voleb, které se uskuteční 8 – 9. října, zbývá již pouhý týden. Politické strany tak maximalizují své úsilí do předvolebních kampaní, aby získali poslední nerozhodnuté voliče na svoji stranu. Neodmyslitelnou součástí propagace jsou také předvolební klipy. My jsme pro vás připravili přehled předvolebních videoklipů jednotlivých politických stran, které mají nejvyšší potenciál dostat se právě do Poslanecké sněmovny.

Koalice PirStan

Jako první zveřejňujeme předvolební klip koalice PirStan, toto seskupení Pirátů a Starostů má skutečně nejaktivnější marketing na sociálních sítích a s tím souvisí i množství předvolebních videí. My jsme vybrali jejich nejnovější klip s názvem Pirátostan, které zachycuje koalici při kontaktních kampaních ve městech České republiky.

Hnutí ANO

Na druhé místo jsme zařadili premiéra České republiky Andreje Babiše a jeho hnutí ANO, které staví svoji kampaň především na dezinformacích o Pirátech, což můžeme vidět i ze začátku volebního spotu. Hesla jako „chaty a chalupy migrantům“, „hurá ke korytům“ či „ať o nás rozhoduje Brusel“. Těmito výroky se snaží hnutí ANO přilákat voliče na svoji stranu a nutno říci, že podle posledních volebních průzkumů, kdy se ANO drží na prvním místě, je tato kampaň založená na protivníkovi i efektivní.

SPD

Třetí místo u nás vyhrálo svým spotem SPD. V emotivním projevu lídra Tomia Okamury, zaznívají v pozadí dramatické hudby hesla, která jsou zaměřená především na podporu vlastenectví. Je nutno dodat, že SPD patří ke stranám, které jsou velmi aktivní také na sociálních sítích a webových stránkách. Možná i z tohoto důvodu mají poměrně velkou základnu voličů právě u mladých lidí.

Koalice SPOLU

Bramborovou medaili u nás získává koalice SPOLU. Možný kandidát na premiéra Petr Fiala, apeluje v klipu především na poctivost slušnost lidí. Občany vyzývá, aby šli k volbám. „Máme na to, abychom spolu dali Česko dohromady. Abychom spolu žili v zemi vzdělané a prosperující a v zemi, která je pevnou součástí Západu,“ zaznívá z úst Petra Fiali.

Napište nám do komentářů, který volební spot uvedený v našem článku, vám přijde nejvíce povedený. Podívejte se také na náš článek o výsledku Studentských voleb.

Předchozí článekStudentské volby vyhrála koalice PirStan, hnutí ANO skončilo třetí
Další článekPředvolební průzkum preferencí STEM | Hrozí povolební pat

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here