Richard Zemánek (KDU-ČSL), kandidát do Senátu za Břeclav

0
2084
richard zemánek kandidát do senátních voleb
Zemánek KDU-ČSL

Po dvojici lékařů z Rokycanska Zdeňku Hessovi za Piráty a Davidu Redlovi za SPD se představí kandidát do Senátu se představí Richard Zemánek v barvách lidovců.

Jmenuji se Richard Zemánek, narodil jsem se 3. 6. 1968 v Hustopečích. Jsem ženatý a s manželkou máme 2 krásné dcery. Jsem členem zastupitelstva Břeclavi a rovněž členem zastupitelstva Jihomoravského kraje.

„Velmi rád spolupracuji s lidmi, kteří to s rozvojem regionu myslí vážně.“

Velmi rád spolupracuji s lidmi, kteří to s rozvojem regionu myslí vážně a poctivě. Proto spolupracuji s neziskovkami, MASkami, mikroregiony, starosty, místostarosty a zastupiteli.

Program Richarda Zemánka pro senátní volby 2018 Břeclav

  • Postavení drobných živnostníků
  • Situace malých zemědělců a vinařů
  • Otázky spojené se školstvím, kvalita vzdělání
  • Palčivé problémy regionu, především sucho a doprava

Co můžete občanům ČR nabídnout jako senátor a jaké jsou Vaše životní zkušenosti?

Jsem učitelem českého jazyka, základů společenských věd a angličtiny. Celý můj profesní život je spjatý se školstvím a učením. Mám zkušenosti s různými typy škol. Od základních přes učňovská zařízení, průmyslovky až ke gymnáziu. Několik let jsem také vedl soukromou jazykovou školu.  Mám zkušenosti  i s podnikáním, vlastním dvě firmy.

Proč zrovna kandidatura za KDU-ČSL?

Budu kandidovat za KDU-ČSL, jejímž jsem členem již 16 let. Myslím si, že právě KDU-ČSL se výrazně odlišuje jak od bezbřehého socialismu, tak od agresivního velkokapitalismu.

KDU-ČSL právě svou podstatou by měla zastupovat právě ty obyčejné svobodné lidi, drobné podnikatele a živnostníky stejně jako soukromě hospodařící rolníky.

Jak probíhá kampaň a co plánujete? Podotázka na komunikační kanály kampaně.

Chtěl bych především zvýšit informovanost lidí o kampani, podávat jim přesný a podrobný obraz o své práci. K tomu by měly sloužit informační kanály, které využívám. Jsou to hlavně internetové stránky mujsenator.cz a svůj facebookový profil.

Rovněž plánujeme billboardy, články v novinách, ale především chci využívat rozhovorů s lidmi při tzv. kontaktní kampani, kterou vedeme již od května.

Jaký máte vztah k obvodu?

Pokud budu zvolen, tak budu zvolen ve svém rodném kraji, v kraji, kde celý život žiji a budu zvolen právě lidmi z tohoto kraje. V žádném případě bych také nikdy nekandidoval za nějaký jiný obvod a upřímně nechápu kandidáty, kteří kandidují mimo obvod, kde trvale žijí. Je to k nim neupřímné.

Jaký máte rozpočet na kampaň?

To ještě nevím, nemohu ani odhadnout.

Znáte Vaše protikandidáty?

Ano, s výjimkou kandidáta za SPD.

Předchozí článekZdeněk Hess kandidát do Senátu na Rokycansku za Piráty
Další článekMiroslav Balatka, kovboj kandidující do senátních voleb na Sokolovsku

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here