Milionář Stuchlík je novým kandidátem na primátora Prahy za ANO 2011

0
3663
milionář Petr Stuchlík ANO 2011
Petr Stuchlík, ředitel Fincentra

Kandidátem na primátora za hnutí ANO v Praze bude Petr Stuchlík.  V podzimních komunálních volbách konajících se 5. a 6. října 2018 povede Petr Stuchlík kandidátku hnutí ANO a bude potencionálním korunním princem na primátora Prahy.

Pražská organizace hnutí ANO si zvolila jako lídra pro kandidátku a hlavního kandidáta na primátora Patrika Nachera. Nacher měl nahradit Adrianu Krnáčovou, která se již rozhodla primátorství neobhajovat.

Nový lídr kandidátky hnutí ANO v Praze bude mít nelehký úkol. ANO je nyní v průzkumech volebních preferencí v Praze do podzimních komunálních voleb 2018 až na třetím místě za prvními Piráty a druhou ODS. ANO potřebuje i v Praze získat preference do komunálních voleb podobné, jako má hnutí Andreje Babiše ve většině republiky.

Kdo je milionář Petr Stuchlík?

Stuchlík je ředitelem finanční společnosti Fincentrum.  Jeho „dítě“ Fincentrum, které vybudoval z nuly na jednoho z hlavních lídrů trhu, bude s velkou pravděpodobností prodávat.

A jakou jinou možnou další výzvu by mohl milionář Petr Stuhlík přijmout? No přeci hozenou rukavici od lídra hnutí ANO Andreje Babiše. Ten také uspěl v byznysu a vrhl se do politiky.

V loňském roce Fincentrum Petra Stuchlíka vydělalo neuvěřitelnou částku 1,6 miliardy korun.  Větší společností ve finančně poradenském byznysu jsou již jen konkurenční Partners.

Petr Stuchlík ve volném čase létá s letadlem a poslouchá vážnou hudbu. Jeho první koníček ho nutí nosit letecké doplňky. Koníček číslo dvě Petra Stuchlíka zase donutil koupit rádio Classic.

Proč výměna Stuchlíka za Nachera?

Možných důvodů může být hned několik. Zkusíme si uvést možných pět důvodů:

Patrik Nacher není známou osobností: Výsledky průzkumů ukázaly, že Patrik Nacher není dostatečně známou osobností pro kandidáta na primátora hlavního města Prahy.

Patrik Nacher nemá příběh, kdežto Petr Stuchlík za sebou má úspěšný „americký sen“: Marketérům hnutí ANO se bude jistě lépe prodávat úspěch, schopnosti a životní příběh Petra Stuchlíka než Patrika Nachera.

Stuchlík je schopnější než Nacher: Možné je také to, že Andrej Babiš a úzké vedení hnutí ANO cítí schopnosti a kompetence Petra Stuchlíka na vyšší úrovni než tomu je u Patrika Nachera.

Patrik Nacher je již poslanec: Nacher je již poslanec a hnutí ANO nechce pořádat další škatulata s funkcemi a mandáty.

Andrej Babiš chce: O vlivu a slovu Andreje Babiše v hnutí ANO není pochyb. Pokud Andrej Babiš chce, tak všechno jde.

Předchozí článekVolební preference od STEMu v červenec 2018
Další článekVolební preference politických stran v červenci 2018 od CVVM

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here